Lobby shafts in the Atrium Tower

In February 2014, we have completed the first of four lobbies in the Atrium Tower. By the use of modern materials we have gained a new lustre and entered the twenty-first century. The implementation was carried out on the basis of a draft prepared by Mr Grzegorz Zając from the Massive Design studio.

The project scope included the replacement of lining the walls with wooden panels in the glass and steel, replacement of the door between the hall and the neighbouring offices, construction of a gypsum ceiling with cardboard dividers for LED lighting, supply and installation of modern lighting fixtures. After the first implementation of the first hall, Investor Interbiuro signed an agreement for the implementation of lobbies on subsequent floors.

ClearSense has written 145 articles