Odświeżona strefa wejściowa Herbalife

Grudzień 2012r. Zakończyliśmy projekt modernizacji i odświeżenia strefy recepcji dla klienta Herbalife. Prace wykonywane były w trybie weekendowym, aby nie zakłócać codziennego funkcjonowania biura.

Przy bardzo dużej dyscyplinie i dobrym zorganizowaniu udało nam się przeprowadzić wszystkie prace tak,  aby dla klienta były niezauważalne w trakcie ich trwania, a efekt końcowy został osiągnięty przy obustronnym zadowoleniu. Klient współpracując z naszym działem architektury przed etapem realizacji wypracował rozwiązania nadające nowej strefie wejściowej  satysfakcjonujący  efekt. Nowa lada recepcyjna wraz z innymi dodatkowymi meblami, w połączeniu  z przeprowadzonymi pracami malarskimi oraz wymianą wykładziny bardzo pozytywnie zmieniły wejście do biura nadając jej nowoczesny charakter.

ClearSense has written 149 articles