Nowa strefa wejściowa w Bauer Media

_MGL1504Na zlecenie firmy Bauer Media  Interbiuro przeprowadziło lifting i rearanżację przestrzeni strefy wejściowej i jadalnianej, znajdującej się na parterze siedziby wydawnictwa Bauer.

W wyniku rearanżacji zostały  wydzielone następujące strefy:

recepcja z nową ladą w wydzielonym, podręcznym magazynkiem, strefa windowa otwarta, na hol z nowym wykończeniem  z okładzina ścienną z gresem imitującym beton, strefa TV z zabudową meblową i wbudowanym odbiornikiem TV, strefa oczekiwania z zabudową ekspozycyjna na prasę, strefa stołówkowa ( jadalniana), optycznie wydzielona od pozostałej części holu, przez zabudowę z wysokim blatem i wbudowanymi donicami, kącik kawiarniany, zabudowa z mikrofalówkami i ekspresem do kasy, zamontowano oprawy dekoracyjne listwy Led  doświetlające te strefy.

interbiuro has written 116 articles