The new entrance area in Bauer Media

_MGL1504On behalf of Bauer Media, the Interbiuro company conducted a refreshing rearrangement of the entrance and the dining areas located on the ground floor of the Bauer Publishing House.

As a result of the rearrangements there were separated the following areas: reception with a new desk, lift area open to the hall with a new finish, with a wall lining of concrete-look stoneware, TV area with furniture and a built-in tv set, waiting area with the press corner, canteen area (dining room) separated from the rest of the lobby by the built-in furniture unit with a high top as well as built-in plant pots, coffee corner fitted with microwaves and a coffee machine; there were also mounted decorative luminaires as well as LED strips illuminating all of the areas.

interbiuro has written 122 articles