Entrance areas in the building oh the BTA Office Center.

May 2012. We have comleted work on the arrangement and renovation of the entrance hall in an office building on the BTA Office Center area of about 175m2.

The scope of work included the construction of the project arrangement with the visuals, installation of  glazed partition walls and drywall, installation of doors, making granite flooring, veneer wall cladding installation, execution suspended ceilings, upgrading the electrical system lighting, sound and ventilation, and air conditioning. We have also designed , on our own a new logo for the building, along with information boards and interior fittings supplied. In addition to high-quality works, a very important matter which we had to deal with was to conduct the work in the central part of the normal functioning of the building, in such a way, as not to hinder the users free access to their premises. Construction lasted from the 11.15.2011 and finally had been completed on the 05.09.2012.  More pictures in “Realisations” folder.

ClearSense has written 143 articles