Bauer Media

Bauer Media

Design and realization of the entrance area

Area: 200 m2

The scope of works: reception area with a new desk/ lift area open to the hall with a new finish,  with a wall lining / concrete-look stoneware / waiting area enclosed by furniture with a built-in TV set and the press corner/ the dining area has been separated from the rest of the lobby by the built-in furniture unit with a high top as well as built-in plant pots/ there is also a coffee corner.

Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO
Bauer Media realizacja INTERBIURO