Adaptacja powierzchni dla L’oreal

Styczeń 2013r. był dla Interbiura  miesiącem pracy nad  ciekawym projektem dla firmy L’oreal Polska. W części podziemnej budynków inwestora przy ulicy Daniszowskiej w  Warszawie  nasza firma została wybrana do zmierzenia się z projektem adaptacji  pomieszczeń dawnego archiwum na nowoczesną  salę konferencyjną.

Ze względu na dość dużą powierzchnię sala przedzielona została ścianą mobilną, co pozwoliło na zwiększenie jej  funkcjonalności.  Interbiuro wykonywało  wszystkie prace budowlano – wykończeniowe, a także koordynowała powstanie od podstaw wszystkich instalacji, w tym również multimedialnych.  Projekt zakończony został dużym powodzeniem i zadowoleniem ze strony Inwestora. Tym bardziej cieszy fakt, iż firma Interbiuro współpracowała z Inwestorem od podstaw, czyli od momentu powstania dokumentacji projektowej poprzez cały cykl realizacji projektu.

ClearSense has written 149 articles